טיפולי אנרגיה
רפלקסולוגיה
רפואה סינית
פסיכותרפיה ואימון
נטורופתיה ותזונה
טיפולי מגע וגוף
הריון ולידה
מרפאת כאב אלטרנטיבית
טיפול בכאב
אבחון גלובלי

סדנת super food  

שף אבישי בדור - "טיליה" - מרכז רפואה משלימה
שף אבישי בדור – "טיליה" – מרכז רפואה משלימה

"אוכל בעבורי הנו חיבור של טעמים, מרקמים וצבעים. בכדי לחבר את כל היתרונות ולתרגמם לתזונה נכונה, נדרשת יכולת טכנית גבוהה והבנה עמוקה על חומר הגלם שבו משתמשים. בעייני, כל ארוחה צריכה להיות טעימה, צבעונית ומזינה".

שף אבישי בדור, בעל ניסיון רב בתחום הקולינארי . סיים לימודי בישול באיטליה. בישל במסעדות כמו “הרברט סמואל”, “טאפס אחד העם”, “פיצ'רוי” ו-“קלמטה” , ניהל שלוש שנים את מטבחי הרשת "קפנטו" . מזה שנתיים משמש כשף התפעולי של “מאסטר שף” ו-“בייקאוף ישראל” וכמו כן יועץ קולינארי לברים ומסעדות בתל אביב.

בסדנת הסופר פוד אבישי יחשוף אתכם אל תפריט בריא ומגוון שיכלול מרכיבים וחומרי גלם עשירים, ייחודיים וצבעוניים. וכמו כן דגשים על בישול נכון ופשוט להכנה.

מהו “סופר פוד\ מהם מזון על”?

מזונות עשירים בנוגדי חמצון, וויטמינים ומינרלים המחזקים את מערכת החיסון והגוף ונותנים בוסט של אנרגיה למהלך היום.

אבישי-בדור-אנדיבמדוע זה טוב לנו?

כתוצאה מאכילת ‘מזונות-על’, יש לכם יותר אנרגיה, אתם ערניים וחיוניים יותר, המח שלכם מתפקד טוב יותר, יש לכם כושר המצאה ויצירתיות בתפקוד גבוה יותר, הרעיונות שלכם עולים מהר יותר והשנינות שלכם מתחדדת.

המזון הנו בעל תכונות בלתי רגילות של ויטמינים, מינרלים רב סוכריים, חומצות אמינו(חלבונים) והכל מבוסס מן הטבע חי/צומח.

על מה הסדנה \תוכן הסדנה?

הסדנה מתבססת ומתמקדת בשימוש בחומרי גלם איכותיים, ססגוניים ומעניינים המרכיבים תפריט אוכל בריא ומלא בוויטמינים.
בסדנה נלמד על מזונות שונים, חיבור נכון של טעמים, שדרוג התפריט היומי והתרומה הפוטנציאלית שלו לבריאותנו.

מרצה אורח:

במהלך הסדנה יכנס אור עידן, נטורופת מוסמך ויסביר על היתרונות התזונתיים של מזונות העל\סופרפוד ויתן טיפים לאורח חיים בריא.

סדנת סופר פוד - שף אבישי בדור - "טיליה" מרכז רפואה משלימה.
סדנת סופר פוד – שף אבישי בדור – "טיליה" מרכז רפואה משלימה.

מה תקבלו בסדנה?

  • במהלך הסדנא נלמד על סוגים של מזונות וחומרי גלם איכותיים, נבשל ונאכל יחד.
  • מרצה אורח: “מהם מזונות על?” – אור עידן, נטורופת מוסמך.
  • נקבל טיפים על שדרוג מנות היום יום שלנו ועל שימוש נכון במרכיבים וחומרי גלם שונים.
  • נקבל את חוברת “מתכוני הסדנה”.

מתי? 

28.5 שעה 19:00 , בסטודיו טיליה, סעדיה גאון 24 תל אביב

מחיר- 299 שקלים למשתתף

תפריט

מרק קרם בטטה תפוז

סלט בורגול עשביי עשבי תיבול טחינה לבנה ושקדים

סלט עדשים שחורות נענע וגבינה בולגרית רזה  (גוגיברי)

כרובית ושום צלויים בכורכום ויוגורט אבוקדו

תבשיל ברזל – ספריולינה  קייל , מנגולד , ברוקולי ,  שורש פטרוזיליה,  שורש סלרי , בציר ירקות ארומטי (פלפל אנגלי עלי דפנה לימון , גרידה לימון פרסי)

סלמון בדבש וגינגר

מוס אבוקדו שוקולד

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן