חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
טיפולי אנרגיה
רפלקסולוגיה
רפואה סינית
פסיכותרפיה ואימון
נטורופתיה ותזונה
טיפולי מגע וגוף
הריון ולידה
מרפאת כאב אלטרנטיבית
טיפול בכאב
אבחון גלובלי

סדנת RAW FOOD ואוכל טבעוני

סדנת סופר פוד - שף אבישי בדור - "טיליה" מרכז רפואה משלימה.
סדנת RAW FOOD ובישול בריא- שפית שלי לרון – 4.11 ב"טיליה" מרכז  לרפואה משלימה.

תזונת הרואו פוד היא התזונה הטובה ביותר והעשירה ביותר מבחינת ערכים תזונתיים לגוף  האדם   

העיקרון בתזונה זו – שהיא מורכבת רק מחומרים טיבעיים , לא מעובדים ואין מחממים את המזון מעל לטמפרטורה של 48 מעלות.

 

 

 

מה בסדנה ?

* חוברת מתכונים וטיפים עשירה כדי שתוכלו להמשיך להכין בבית .
* כל המתכונים – ללא קמח, סוכר, ביצים , חלב.

סדנת קינוחים וסלטים ממטבח ה – Raw Food 

סדנה חד פעמית המיועדת לכל מי שרוצה לעשות שינוי , להבריא את המטבח ולהכניס תפריט בריא קל ופשוט. 

 

תפריט
שייק ירוק אנרגטי
גרנולה ללא גלוטן עם חלב שקדים אמיתי
סלט תילאנדי על קרפצו סלק
טאבולה קינואה מונבטת
"פסטה קישואים עם רוטב עגבניות מפתיע וגבינת פרמזן"
פאי תפוחים

 

על סדנאות הבישול:

אוכל בריא יכול להיות מפתיע, יצירתי, קל להכנה וטעים.
בסדנאות נכיר חומרי גלם מיוחדים ושיטות בישול בריאות, נלמד כיצד לשדרג את המזווה שלנו כך שיהיה עשיר ובריא יותר, איך לבחור נכון מול השפע המפתה וכיצד לשדרג מתכונים ישנים ואהובים שלנו ולהפוך אותם בשינויים קלים לבריאים וטעימים יותר.
כל המתכונים פשוטים, טעימים והכי חשוב ניתנים ליישם בקלות בבית.
הסדנאות מיועדות לכאלו שרוצים לעשות שינוי ולא יודעים מהיכן להתחיל ולמי שכבר מכיר את העולם ורוצה לגוון ולשדרג את המטבח.

 

מתי? 4.11.16, יום שישי בשעה 11:30

איפה? מרכז טיליה לרפואה משלימה ברחוב סעדיה גאון 24

כמה עולה? 250 למקום בודד, לארבעה מקומות 220 למשתתף.

 

 

שלי לרון – שפית לבישול בריא בטיליה מרכז לרפואה משלימה.

על מנחת הסדנה שלי לרון:
שמי שלי לרון אברהם, בת זוגו של אבירם ואמא לשלושה ילדים מקסימים. שנים אהבתי לבשל ולהתעסק במטבח. הייתי ילדה שקמה בבוקר מוקדם לפני ההורים כדי לעשות להם הפתעה ולהכין להם קפה וחביתה, ואחרי הצבא החלטתי לנסות לראות אם לאהבה הזאת יש עתיד. הלכתי ללמוד בתדמור, והרגשתי שזה לא מספיק, אז הלכתי בגדול….טסתי לבדי ללונדון המדהימה ולמדתי שם בבית הספר המקצועי לאומנות הבישול והיין Leiths school of food and wine,
משם חזרתי לעבוד בתל אביב במסעדות גורמה משובחות
כמו כרמלה בנחלה, אונמי, פנגיאה ועוד….
בשנים האלה שעסקתי בלמידה ועבודה קשה….
חיפשתי דרכים להפוך את הבישול שלי לבריא יותר,
ואת החיים לשפויים יותר..הגעתי למשק ברזילי, מסעדה אורגנית צמחונית , במושב ירקונה, והייתי השפית כשמונה שנים. בתקופה זו, עם לא מעט ניסויים על משפחה וחברים, למדתי איך לבשל בריא. התמחיתי בבישול צמחוני ונכון לגוף.. עם המודעות והפתיחות של הציבור התמקצעתי גם בבישול טבעוני ופיתחתי מתכונים אין ספור ומנות משובחות ומפתיעות.

אחרי שנים של בישול בתחום, העברתי סדנאות מגוונות, לימודי תזונה ושיחות על אוכל, בריאות והחיים, אני כאן כדי לשתף אתכם בידע ובנסיון שלי בדרך הכי כייפית ומלמדת שיש.

האני מאמין שלי
“אני מאמינה שכל אדם שמקשיב לגוף שלו ומנסה ללמוד מעט ולהבין את סביבתו יכול להבין כיצד להזין את הגוף שלו בצורה הטובה ביותר.”

“אני מאמינה כי עלינו לשאוף להבין מהיכן המזון אנו אוכלים מגיע, מה הוא עובר בדרך ואם מי שקשור  בהכנתו קיבל יחס הוגן.”

“אני מאמינה כי זה פשוט לאכול בריא, יותר זול לאורך זמן, ואחרי השתפשפות קלה גם מאתגר ומספק.”

 

גלילה לראש העמוד