הידעתם שלמזונות שאנו אוכלים יש השפעה ישירה על הרגשות שלנו?
על בריאותנו ואפילו על מצבי הרוח ודיכאון?
- יש לכם בעיות עיכול, נפיחות, גזים ?
- סכרת – מה כדאי לאכול?
- עייפות תמידית וחוסר אנרגיה?
- מה נוגד דיכאון?
- אלו מזונות הם אנטידלקתיים?
אם אתם סובלים מאחת מהבעיות האלו זו סדנה בדיוק עבורכם!
אנו מזמינים אתכם לסדנת בישול חווייתית, בה נטעם מהעולם הנפלא של איכויות המזון.
נבשל, נדון ונהנה מארוחה מזינה יחד!
- שייק ירוק מרענן.
- תבשיל עגבניות וגרגרי חומוס.
- סלט מאש מונבט ודוחן.
- אורז צבעוני.
- משקה פרוביוטי בטעמים.
- ירקות כבושים.
- שוקולד טבעוני נא עם זרעים ואגוזים.
מתי?
הסדנה תתקיים ביום שישי 26.8 בשעה: 11:30-09:00, בסטודיו טיליה סעדיה גאון 22.
קצת עליי:
אמא לשלושה, חיה ונושמת את נושא התזונה הבריאה. מאמינה שמודעות לתזונה בריאה באמת יוצרת מציאות לחיים טובים יותר!
אני חוקרת ולומדת יותר מעשור את נושא המזונות הפרוביוטים, ההסטוריה שלהם בתרבויות שונות ותרומתם לבריאות גוף האדם. המטרה שלי, להגביר את המודעות לתזונה ואורח חיים בריא מתוך אמונה שגוף בריא לנפש בריאה ושמחה.
אני בוגרת מכללת רידמן ללימודי איורווידה , התמחות בתזונה. בוגרת תזונה מיקרוביוטית במכללת ברושים .
במהלך שהייתי בהונג קונג למדתי צ' גונג אצל מאסטר לורנס צה והוסמכתי למורה לצ'י גונג אצל סיפו ווינג צ'אנג בסינגפור. מתרגלת צ'י גונג על בסיס יום יומי מזה 4 שנים.
מטפלת בתזונה ובצ'י גונג. משלבת שיטות תזונה שונות ומתאימה תזונה אישית בהתאם לצרכים של המטופל.