חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
טיפולי אנרגיה
רפלקסולוגיה
רפואה סינית
פסיכותרפיה ואימון
נטורופתיה ותזונה
טיפולי מגע וגוף
הריון ולידה
מרפאת כאב אלטרנטיבית
טיפול בכאב
אבחון גלובלי

אוכל בריא שילדים אוהבים

סדנת בישול לילדים - אוכל בריא שילדים אוהבים הורים וילדים

חזרה ללמודים עם אוכל בריא ומזין

איך גורמים לילדים לאכול בריא ומזין עם חשיפה יומיומית לממתקים וסוכר, לאוכל מעובד וחטיפים?

החוכמה היא בללמד אותם את הטעם האמיתי של חומרי הגלם, להכיר להם עולם שלם ומרתק ולהפגיש אותם עם אותם מזונות ומאכלים שהם מכירים רק בגרסה הבריאה והמשודרגת. לחשוף אותם לירקות ופירות שהם לא מכירים בצורה מהנה.

אנו מזמינים אתכם למצוא דרכים כיצד לשדרג ולהבריא מתכונים ישנים ואהובים, כיצד ליצור בית בריא יותר במינימום מאמץ, להפתיע עם ארוחות בוקר וערב טעימות ובריאות, רעיונות כיצד לשדרג את הסנדוויצים לבית הספר ולגן ולצאת עם רעיונות וטיפים שילוו אתכם בשינוי חיובי בבית.

בסדנה נכין:

לחמניות מקמח מלא, זיתים וקוואקר

לחם קינואה וכוסמין מלא

ממרחים מדהימים שיהוו תחליף לחומוס המעובד ולשוקולד

פנקיק בטטה מפנק

קרוקטים של ברוקולי

סלט מפתיתי כוסמין ותירס שילדים אוהבים

מאפין בננה ושוקולד / גזר וטחינה ועוד…

מתי? יום חמשי 18.8.16 שעה 19:00

איפה? מרכז טיליה לרפואה משלימה ברחוב סעדיה גאון 24

כמה עולה? 250 שקלים למשתתף

על מנחת הסדנה שלי לרון:

שלי לרון - שפית לבישול בריא
שלי לרון – שפית לבישול בריא

שמי שלי לרון אברהם, בת זוגו של אבירם ואמא לשלושה ילדים מקסימים.

שנים אהבתי לבשל ולהתעסק במטבח. הייתי ילדה שקמה בבוקר מוקדם לפני ההורים כדי לעשות להם הפתעה ולהכין להם קפה וחביתה, ואחרי הצבא החלטתי לנסות לראות אם לאהבה הזאת יש עתיד. הלכתי ללמוד בתדמור, והרגשתי שזה לא מספיק, אז הלכתי בגדול….טסתי לבדי ללונדון המדהימה ולמדתי שם בבית הספר המקצועי לאומנות הבישול והיין Leiths school of food and wine, משם חזרתי לעבוד בתל אביב במסעדות גורמה משובחות כמו כרמלה בנחלה, אונמי, פנגיאה ועוד….

שנים של למידה ועבודה קשה….

חיפשתי דרכים להפוך את הבישול שלי לבריא יותר, ואת החיים לשפויים יותר..

הגעתי למשק ברזילי, מסעדה אורגנית צמחונית , במושב ירקונה, והייתי השפית כשמונה שנים.

בתקופה זו, עם לא מעט ניסויים על משפחה וחברים, למדתי איך לבשל בריא.

התמחיתי בבישול צמחוני ונכון לגוף.. עם המודעות והפתיחות של הציבור התמקצעתי גם בבישול טבעוני ופיתחתי מתכונים אין ספור ומנות משובחות ומפתיעות.

אחרי שנים של בישול בתחום, העברת סדנאות מגוונות, לימודי תזונה ושיחות על אוכל, בריאות והחיים, אני כאן כדי לשתף אתכם בידע ובנסיון שלי בדרך הכי כייפית ומלמדת שיש.

שלי-סדנה3האני מאמין שלי

"אני מאמינה שכל אדם שמקשיב לגוף שלו ומנסה ללמוד מעט ולהבין את סביבתו יכול להבין כיצד להזין את הגוף שלו בצורה הטובה ביותר."

"אני מאמינה כי עלינו לשאוף להבין מהיכן המזון אנו אוכלים מגיע, מה הוא עובר בדרך ואם מי שקשור  בהכנתו קיבל יחס הוגן."

"אני מאמינה כי זה פשוט לאכול בריא, יותר זול לאורך זמן, ואחרי השתפשפות קלה גם מאתגר ומספק."

גלילה לראש העמוד