טיפולי אנרגיה
רפלקסולוגיה
רפואה סינית
פסיכותרפיה ואימון
נטורופתיה ותזונה
טיפולי מגע וגוף
הריון ולידה
מרפאת כאב אלטרנטיבית
טיפול בכאב
אבחון גלובלי

סדנת בישול טבעוני בריא

סדנת בישול אוכל טבעוני קליניקת טיליה

רבים עברו בשנים האחרונות לתזונה טבעונית, אם מטעמי מצפון, מניעים בריאותיים, אידיאולוגיה, מניעים סביבתיים/אקולוגים ועוד.

קל "לברוח" בתזונה טבעונית אל הפחממות ואל המטוגן, שמנת צמחית ותחליפים מעובדים שקל ונוח לקנות אותם. אך בדרך זו לא נצליח לשמור על בריאותינו לאורך זמן ואף ניתן לגרום נזק ולפתח בעיות בריאות שונות.

שלי-סדנה3תזונה טבעונית יכולה להיות בריאה אם מקיימים אותה באחריות ובהשקעה, עליה להיות מאוזנת ולהבטיח אספקה סדירה ומלאה של חלבון, סידן, ,B12 ברזל ועוד…

מזמינה אתכם לסדנה בה נדבר על תחליפי חלבון שונים, כיצד להעשיר את הארוחות שלנו וכיצד להפוך מתכונים ישנים ואהובים לטבעונים בגרסה הבריאה והמזינה שלהם.

כל משתתף יצא עם חוברת מתכונים עשירה, המדריך כיצד ל"טבען" מנות וטיפים ודרכים יעילות כיצד להפוך את המזווה הביתי שלנו לבריא ומזין יותר

בסדנה נכין:

פוקצ'ה כוסמין מלא

טחינה סמוקה, ממרח עגבניות וקשיו, חומוס אפונה

מעדן שקדים וקשיו

רייסרול בטטה ונורי ברוטב גאדו גאדו

מוקפץ מונבטים עם מלאן ירוקים

אינארי (כיסוני טופו) במילוי קינואה מונבטת, קישואים וטחינה גולמית

בראוניז תמרים ופקאנים

קראמבל תותים וקוקוס

מתי? יום שישי 15.7.16 שעה 9:00

איפה? מרכז טיליה לרפואה משלימה ברחוב סעדיה גאון 24

כמה עולה? 250 שקלים למשתתף

על מנחת הסדנה שלי לרון:

שלי לרון - שפית לבישול בריא
שלי לרון – שפית לבישול בריא

שמי שלי לרון אברהם, בת זוגו של אבירם ואמא לשלושה ילדים מקסימים.

שנים אהבתי לבשל ולהתעסק במטבח. הייתי ילדה שקמה בבוקר מוקדם לפני ההורים כדי לעשות להם הפתעה ולהכין להם קפה וחביתה, ואחרי הצבא החלטתי לנסות לראות אם לאהבה הזאת יש עתיד. הלכתי ללמוד בתדמור, והרגשתי שזה לא מספיק, אז הלכתי בגדול….טסתי לבדי ללונדון המדהימה ולמדתי שם בבית הספר המקצועי לאומנות הבישול והיין Leiths school of food and wine, משם חזרתי לעבוד בתל אביב במסעדות גורמה משובחות כמו כרמלה בנחלה, אונמי, פנגיאה ועוד….

שנים של למידה ועבודה קשה….

חיפשתי דרכים להפוך את הבישול שלי לבריא יותר, ואת החיים לשפויים יותר..

הגעתי למשק ברזילי, מסעדה אורגנית צמחונית , במושב ירקונה, והייתי השפית כשמונה שנים.

בתקופה זו, עם לא מעט ניסויים על משפחה וחברים, למדתי איך לבשל בריא.

התמחיתי בבישול צמחוני ונכון לגוף.. עם המודעות והפתיחות של הציבור התמקצעתי גם בבישול טבעוני ופיתחתי מתכונים אין ספור ומנות משובחות ומפתיעות.

אחרי שנים של בישול בתחום, העברת סדנאות מגוונות, לימודי תזונה ושיחות על אוכל, בריאות והחיים, אני כאן כדי לשתף אתכם בידע ובנסיון שלי בדרך הכי כייפית ומלמדת שיש.

שלי-סדנה3האני מאמין שלי

"אני מאמינה שכל אדם שמקשיב לגוף שלו ומנסה ללמוד מעט ולהבין את סביבתו יכול להבין כיצד להזין את הגוף שלו בצורה הטובה ביותר."

"אני מאמינה כי עלינו לשאוף להבין מהיכן המזון אנו אוכלים מגיע, מה הוא עובר בדרך ואם מי שקשור  בהכנתו קיבל יחס הוגן."

"אני מאמינה כי זה פשוט לאכול בריא, יותר זול לאורך זמן, ואחרי השתפשפות קלה גם מאתגר ומספק."

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן