חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
טיפולי אנרגיה
רפלקסולוגיה
רפואה סינית
פסיכותרפיה ואימון
נטורופתיה ותזונה
טיפולי מגע וגוף
הריון ולידה
מרפאת כאב אלטרנטיבית
טיפול בכאב
אבחון גלובלי

ג'אנק פוד טבעוני ובריא

סדנת גאנק פוד בריא

מי לא אוהב ג'אנק פוד? הוא זול, נוח, ממלא ולרבים מאיתנו מאוד טעים.

אז למה לוותר עליו?

לרוע המזל, אכילה של ארוחה אחת עלולה לכלול מספיק קלוריות, נתרן ושומנים ליום שלם ואף יותר. ואכילה על בסיס קבוע עלולה לגרום לשורה של בעיות בריאות שונות.

שלי-סדנה שלי-סדנה2

אנו מזמינים אתכם לסדנה מפתיעה של אותם מזונות שאנו כל כך אוהבים בגרסה הבריאה שלהם:

אוכל לא מעובד, ללא סוכר, מעט גלוטן, והרבה טעם!

בכל זאת, לפעמים קשה לעמוד מול הפיתוי…

מזמינה אתכם לסדנה מפתיעה בה תגלו את הדרך להגיע למתכונים טעימים לא פחות אם לא יותר של אותם מזונות שאנו כל כך אוהבים אך בגרסה הבריאה שלהם:

אוכל לא מעובד, ללא תוספות, מעט סוכר, מעט נתרן והפעם בגרסה טבעונית מפתיעה !!

בליווי של תזונאי ינתן דגש על שמירה על ערכי המזון ושימוש נכון בשמנים, צרופי מזון מומלצים וערכים תזונתיים של מזונות.

תפריט

פלאפל אפוי משעועית אדומה וטחינה סלק

בורגר פטריות ואגוזים עם לחמניה מכוסמין מלא, קטשופ הומייד,

חמוצים וצ'יפס ירקות בתנור

פיצה מבצק של תרד, רוטב עגבניות מפתיע וגבינה טבעונית

מוס שוקולד מפנק

מתי? 12.8.16 שעה 9:00

איפה? מרכז טיליה לרפואה משלימה ברחוב סעדיה גאון 24

כמה עולה? 250 שקלים למשתתף

על מנחת הסדנה שלי לרון:

שלי לרון - שפית לבישול בריא
שלי לרון – שפית לבישול בריא

שמי שלי לרון אברהם, בת זוגו של אבירם ואמא לשלושה ילדים מקסימים.

שנים אהבתי לבשל ולהתעסק במטבח. הייתי ילדה שקמה בבוקר מוקדם לפני ההורים כדי לעשות להם הפתעה ולהכין להם קפה וחביתה, ואחרי הצבא החלטתי לנסות לראות אם לאהבה הזאת יש עתיד. הלכתי ללמוד בתדמור, והרגשתי שזה לא מספיק, אז הלכתי בגדול….טסתי לבדי ללונדון המדהימה ולמדתי שם בבית הספר המקצועי לאומנות הבישול והיין Leiths school of food and wine, משם חזרתי לעבוד בתל אביב במסעדות גורמה משובחות כמו כרמלה בנחלה, אונמי, פנגיאה ועוד….

שנים של למידה ועבודה קשה….

חיפשתי דרכים להפוך את הבישול שלי לבריא יותר, ואת החיים לשפויים יותר..

הגעתי למשק ברזילי, מסעדה אורגנית צמחונית , במושב ירקונה, והייתי השפית כשמונה שנים.

בתקופה זו, עם לא מעט ניסויים על משפחה וחברים, למדתי איך לבשל בריא.

התמחיתי בבישול צמחוני ונכון לגוף.. עם המודעות והפתיחות של הציבור התמקצעתי גם בבישול טבעוני ופיתחתי מתכונים אין ספור ומנות משובחות ומפתיעות.

אחרי שנים של בישול בתחום, העברת סדנאות מגוונות, לימודי תזונה ושיחות על אוכל, בריאות והחיים, אני כאן כדי לשתף אתכם בידע ובנסיון שלי בדרך הכי כייפית ומלמדת שיש.

שלי-סדנה3האני מאמין שלי

"אני מאמינה שכל אדם שמקשיב לגוף שלו ומנסה ללמוד מעט ולהבין את סביבתו יכול להבין כיצד להזין את הגוף שלו בצורה הטובה ביותר."

"אני מאמינה כי עלינו לשאוף להבין מהיכן המזון אנו אוכלים מגיע, מה הוא עובר בדרך ואם מי שקשור  בהכנתו קיבל יחס הוגן."

"אני מאמינה כי זה פשוט לאכול בריא, יותר זול לאורך זמן, ואחרי השתפשפות קלה גם מאתגר ומספק."

 

 

 

גלילה לראש העמוד