בקצב החיים של היום אנחנו פחות נותנים תשומת לב לתזונה שלנו.
פחות זמן פנוי לבישול והכנה גורם לנו להסתמךך יותר ויותר על אוכל מוכן ומעובד.
התרבות המודרנית מאפשרת לנו בקלות רבהה וזמינות מידית קנייה וצריכה של מוצרים מוכנים, תעשיתיים ומעובדים.
מה שאנחנו לא כל חושבים עליו ביום יום הוא המחיר שאנחנו עתידים לשלם, מחיר כבד בבריאות שלנו.
תזונה “רגילה“ כפי שאנחנו מכירים היא תוצאה של אינטרסים כלכליים טהורים של חברות עולמיות ענקיות ואין קשר בינה לבין מהה שאנחנו אמורים באמת לאכול בכדי לשמור על בריאות ומשקל תקינים.
רוצים לעשות שינוי בתזונה אבל מרגישים שחסרים לכם כלים ?
אין לכם זמן או חסר לכם ידע ?
https://www.tilia.co.il/product/%D7%91%D7%95%D7%A7%D7%A8-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%99%D7%9D/
אני רוצה להכיר לכם את הדרך הקלה להתחיל את השינוי, יכול להיות שסיפרו לכם שאין קיצורי דרך בחיים.
זה כמעט נכון, בשביל לבצע שינוי נדרשת התמדה אבל אני כאן כדי להראות לכם כמה דברים כדי לקצר לכם את הדרך
בעקבות מחלה כרונית שסבלתי ממנה שנים רבות התחלתי לסגל אורח חיים שונה ולטפל בעצמי בעזרת תזונה טבעית (במקביל לפעילות גופנית) ולפתח שיטות ומתכונים שונים לתזונה בריאה ובישול בריא.
תוך פחות משנתיים, בזכות השילוב של התזונה והאימונים,
עמדתי על קו הסיום של תחרות הסיבולת IRONMEN
שבה המשתתפים שוחים, רוכבים ורצים מרחק כולל של 2266 ק“מ ביום אחד.
מאז, עמוס בידע עצום על מזונות על, פירות, ירקות ומלאי בלתי נדלה של מתכונים, אני מלמד אנשים שרוצים לשפר את בריאותם להקל על הגוף בהתמודדות עם מגוון מחלות כרוניות באמצעות תזונה נכונה,
איך לעשות את זה נכון, קל והכי חשוב – טעים.
מה הם העקרונות של התזונה שלך IRONCHEF ??
*היא מבוססת ברובה על כמויות גדולות של על צמחים ועלים ירוקים
*היא שוללת סוכר מעובד בכל צורה
*היא מעודדת צריכה של ירקות ופירות טריים מכל הסוגים במהלך היום
*היא מעודדת הפחתת חלבון מן החי והחלפתו בפחמימות מלאות
נשמע מעניין, איך לומדים את השיטה ?
מגיעים למפגש קבוצתי אחד איתי שבו אני נותן את כל הכלים לשיטת IRONCHEF וגם מדגים הכנה של שייקים בריאים שימלאו אתכם לאורך היום. בתום המפגש יהיו בידיך את כל הכללים של התזונה הכי מתקדמת ובריאה שקיימת היום ותדע מה לעשות בדיוק בכדי להנות ממנה יום יום.
אז איך עושים את השינוי ? זה מסובך ? זה דורש חומרי גלם יקרים ?
*תזונה על בסיס ירקות, פירות, אגוזים ודגנים זולה יותר מבשר.
*מכיון שלא חייבים לבשל את המרכיבים ההכנה פשוטה יותר אם יודעים איך ומה.
*אוכל בריאותי לא פחות טעים מג׳אנק פוד בשילובים הנכונים.
*לא לוקח יותר זמן להכין מנות בריאות יותר – ההיפך הוא הנכון.
*בעידן האינטרנט והמשלוחים מכל העולם אין בעיה להשיג כל מרכיב במחירים טובים.
ואם תגידו לי שגם זמן לבשל אין לכם והייתם רוצים בכל זאת פתרון מהיר ומיידי
יש לי בשבילכם את הפתרון המושלם – סדנת שייקים
*שייק הוא בין המאכלים המזינים ביותר ועם זאת עם זמן ההכנה הקצר ביותר.
*בשייק יש כמות גדולה של מים שהגוף שלנו צריך.
*השייק מעניק לנו תחושת שובע לאורך זמן.
*שייק מירקות ופירות מכיל סוכרים טבעיים שבריאים יותר לגוף.
*מרכיבי השייק מתעכלים פי 4 יותר מהר כשהם טחונים.
*צריכה של ירקות ירוקים מעלים את כמות הכלורופיל שנכנס לגוף שלנו.
*שייק הוא בין המאכלים המזינים ביותר ועם זאת עם זמן ההכנה הקצר ביותר.
בואו והצטרפו אליי לערב בריאות ושייקים בו אסביר לכם בין היתר:
מה אומרים אלפי מחקרים על מוצרי המזון הכי פופולריים ומי מסתיר את זה ממכם.
מהם חומרי הגלם הכי בריאים בעולם ואיפה אנחנו יכולים למצוא אותם.
למה התזונה הרווחת היום פוגעת בתפקוד היומיומי שלכם.
איך להכין מנת בריאות מרוכזת ועוצמתית ב–5 דקות.
מה זה “צידה בריאה לדרך“ וממה היא מורכבת.
אז כמה שווה לכם להיות בריאים יותר ? חזקים יותר ? רזים יותר ?
החומר שאני אלמד אתכם בסדנה יכול לשפר באופן מיידי את הבריאות שלכם ואת ההרגשה היומיומית בצורה משמעותית ולגרום לכם להרגיש רעננים וקלילים יותר מבלי לבלות שעות במטבח.
בסדנה של השף רן בן ארי נלמד:
למה התזונה הרווחת כיום לא טובה לנו ?
מאילו מרכיבים הכי כדאי להמנע ?
מהו תפריט מאוזן וממה הוא בנוי ?
למה דווקא הפחמימות מהוות היום המרכיב העיקרי בתזונה שלנו ? והם זה נכון
מהם מזונות על, איפה קונים אותם ואיך משלבים אותם במתכונים שונים ?
תוספי תזונה מומלצים לבריאות מיטבית.
הסדנה היא סדנת הדגמה אינטראקטיבית
בסדנה יינתנו הסברים וטיפים לקניות ובישול נכון ובריא,דוגמאות למתכונים, ורשימת מלאי של חומרי גלם שרצוי שיהיו בבית.
בסדנה השף מדגים מתכונים של שייקים מירקות, פירות ומזונות על.
המשתתפים ייהנו מטעימות של שייקים טעימים ובריאים, ו״ממתקים״ בריאים.
על המרצה והשף – רן בן ארי – IRONchef
לפני כשש שנים אובחנתי כחולה בפיברומיאלגיה – מחלה “חשוכת מרפא“ בה לוקים כ–5% מהאוכלוסיה וכוללת סימפטומים של עייפות, כאבי שרירים, כאבי ראש, שפעת תמידית ועוד…
המחלה היתה הסימן בשבילי שאני צריך לשנות את אורח החיים שלי אז התחלתי תהליך שכלל פעילות גופנית ושינוי התזונה. בינואר 2011, אחרי 38 שנים של פעילות גופנית מינימלית עד אפסית התחלתי לרכוב על אופניים, אחר כך לרוץ ואחר כך לשחות. עד מהרה התחלתי להשתתף בתחרויות טריאתלון ובספטמבר 2012 סיימתי תחרות איש ברזל בברצלונה. בתור בשלן מקצועי ערכתי אינספור ניסויים עם מאות חומרי גלם שונים ופיתחתי עשרות מתכונים בריאים וטעימים להפליא. היום אני מדריך ומלמד ספורטאים, כמוני, איך לתכנן ולארגן את התזונה שלהם בצורה שתשפר את הישגיהם הגופניים.