טיפולי אנרגיה
רפלקסולוגיה
רפואה סינית
פסיכותרפיה ואימון
נטורופתיה ותזונה
טיפולי מגע וגוף
הריון ולידה
מרפאת כאב אלטרנטיבית
טיפול בכאב
אבחון גלובלי

סדנת בישול – אירוח טבעוני בקלילות

האוכל מלווה ומזין אותנו לאורח חיינו, אך בימינו אינו נועד רק על מנת להשביענו אלא בעל חשיבות תרבותית וכלכלית. חיי השפע המודרניים גורמים לנו לצרוך מזון בכמויות מוגזמות.

אורח החיים המערבי מקשה עלינו לנהל תזונה בריאה ונכונה לנו ולילדינו. ולעיתים איננו מודעים לנזק שהתזונה הלקויה עושה לנו. המודעים ביננו מרגישים אשמים או סובלים מהשמנת יתר ומחלות נוספות.

רוצים לעשות שינוי משמעותי בחייכם? שיאפשר תזונה בריאה וטעימה מבלי להשתעבד למטבח?

אתם מוזמנים לראות עד כמה זה פשוט!

הסדנה תעזור לכם להכין ארוחה טבעונית, קלילה, טעימה ומהרשימה בזמן קצר ובלי יותר מידי מאמץ

להתאים את התזונה לאורח חייכם באופן זורם ונינוח ולשלב את זה ביומיום בקלילות וביעילות

נלמד לבשל מזון בריא, טעים ומזין שאינו דורש יותר מידי הפקה.

אני מאמינה שכל אחד יכול. אני מאמינה שבישול מקרב אותנו לעצמנו, שיש לו כוח מרפא. אני ממליצה בחום לכל מי שחושש ולכל מי שרוצה לפתח מקומות רדומים שמבקשים להתעורר.

בסדנה נכין:

פסטה של קישואים בעגבניות מיובשות וצלפים

רביולי סלק ממולא בערמונים

מג'דרה של בורגול ועדשים שחורות

סלט מלפפונים ואצות

ממרח שעועית בעגבניות צלויות

סירות פפאיה ואבוקדו

טפיוקה עם פירות העונה

מתי? יום שבת 25.6.16 שעה 19:30

איפה? מרכז טיליה לרפואה משלימה ברחוב סעדיה גאון 22

על מנחת הסדנה מיקה שמעונוב:

מיקה שמעונוב- שפית לבישול בריא
את דרכי בעולם הקולינארי התחלתי כבר בגיל שבע, ניסיתי לבשל מלפפון. התוצאה הדלוחה הובילה אותי לעשיה משמעותית וצורבת יותר, התחלתי לטגן פלפלים חריפים בווליום גבוה. מאז המטבח הוא המקום החביב עלי, הוא משרה עלי נינוחות ופותח  ערוצי יצירתיות שמתחדשים כל פעם מחדש.

בגיל עשרים הבנתי שלעולם יש המון מה להציע ויצאתי למסע בעקבות האוכל. שלוש שנים של חוויות בלתי נשכחות צרובים אצלי בתאי הזיכרון. נפתחתי לעולמות, ריחות וטעמים משגעים והכי הכי אהבתי את האנשים. למדתי על פתיחות, קבלה ושונות, למדתי על בדידות ועל יחד והבנתי שלאוכל, ממש כמו לאהבה או למוסיקה יש שפה אוניברסאלית שמחברת בין אנשים. החיבור המדהים הזה בין אוכל לאנשים התווה את הדרך המקצועית שלי.

שנים רבות עסקתי בשני הערוצים בנפרד. חינוך וטיפול מצד אחד ואוכל מהצד השני. יש לי תעודת טבחות בן לאומית וניסיון קולינארי וניהולי רב. בצעירותי ניהלתי מסעדות ובארים, בהמשך ניהלתי קייטרינג גורמה  ואפילו פתחתי מסעדה מקסימה משלי. מצוידת בתואר שני בחינוך ובתעודת הוראה, הדרכתי שנים רבות נוער שנשר ממסגרות. בשלב מסוים הבנתי את הפוטנציאל של שילוב בין בישול וטיפול. התחלתי לטפל בעזרת בישול. התהליך, מה להגיד לכם, היה מדהים ומפתיע, עם לא מעט קשיים, אבל עם המון המון תקווה.

כיום אני משלבת בין שתי האהבות הגדולות שלי, אוכל ואנשים. היקום בירך אותי בידיים של קוסמת ובאינטליגנציה רגשית וקולינארית גבוהה (כן, כן, יש דבר כזה אינטליגנציה קולינארית…) עבורי, העיסוק באוכל הוא ריפוי של ממש, כזה שאני רוצה לשתף עם אחרים. לכן החלטתי לחלוק את הידע והניסיון הרב שרכשתי במרוצת השנים.

לאתר הבית של מיקה לחץ כאן

גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן