שמי אליהו שחר,אני בן 32, מתגורר בתל אביב.
מאז שאני זוכר את עצמי, נמשכתי למטבח. בגיל 22 עשיתי את הצעדים הראשונים המקצועיים שלי בעולם הקולינרי, בבית הספר לשפים בתדמור. מאז הספקתי לעבוד כשף פרטי במגזר העסקי, וצברתי ניסיון רב בהתאמת תפריט לפי צרכי הלקוח.
במהלך עבודתי כשף, נתקלתי בהרבה לקוחות שביקשו שהאוכל שלהם יהיה בריא, דל שומן, ובעל ערך תזונתי גבוה. היה לי חשוב לענות על צורכיהם וכך מצאתי את עצמי מתמחה יותר ויותר בשיטות בישול בריא ונהנה מכל רגע. גיליתי עולם חדש עצום ומופלא. עולם שככל שהעמקתי בו , התחלתי להבין את המשמעות הגדולה של האיזון בין תזונה נכונה, ואורח חיים בריא. בין גוף ונפש.
בעקבות ההבנה הזאת החלטתי ללכת ללמוד נטורופתיה במכללת רידמן. הלימודים כללו: טיפול תזונה טבעית, טיפול בצמחי מרפא, טיפול בתוספי תזונה ואימון תזונתי.
היום אני משלב בין שני העולמות. בין עולם הבישול הקולינרי שלי, לבין עולם הטיפול התזונתי, ואני מאמין שהשילוב הזה מעניק ללקוחות ולמטופלים שלי את הכלים הכי טובים על מנת לאכול בריא מבלי לוותר על התשוקות שלהם.
______________________________________________
תחום עיסוק: יועץ בכיר לאורח חיים בריא, תזונאי טבעי, מטפל בצמחי מרפא, מאמן תזונה, שף/קולינרי.
סדנאות וקורסים: סדנאות בישול .